U bent hier

Muzimax tweedaagse 2018

maandag, 9 april, 2018 - 09:00

Locatie: 
De Gilde - Oude Stationstraat 4 - Tielt

Muzimax is een muziektweedaagse georganiseerd door de Koninklijke Harmonie Vermaak Na Arbeid en jeugdorkest The Young Ones uit Tielt.

Tijdens Muzimax verkennen kinderen twee dagen lang de wondere wereld van muziek. Blazen op muziekinstrumenten, liedjes zingen, dansen, marcheren, en nog veel meer. Dit alles staat onder leiding van muziekleerkrachten en pedagogen.

Op het einde van de tweedaagse is er een slotconcert om 17.45u. Hier worden alle ouders voor uitgenodigd. Op dit concert tonen de kinderen wat ze de voorbije twee dagen hebben geleerd. Zij worden hierbij ondersteund door het jeugdorkest The Young Ones.

Fotoalbum vorige editie

Voor wie?

Alle kinderen van het tweede tot en met het vierde leerjaar.

Je hoeft géén les te volgen aan de muziekschool om deel te nemen.
Wie toch al een instrument bespeelt, mag dit zeker meebrengen.

Wanneer?

Maandag 9 april van 9u tot 17u
Dinsdag 10 april van 9u tot 18.30u

Meer info

Mail naar secretariaat@vermaak-na-arbeid.be.

Inschrijven

Vanaf 2 februari 2018 om 20u kon men inschrijven voor Muzimax 2018. Het maximum aantal van 50 inschrijvingen werd al snel bereikt na 4 dagen.

Het kan wel nog gebeuren dat enkele inschrijvingen geannuleerd worden. Daarom leggen we een wachtlijst aan met 10 plaatsen. Vanaf zaterdag 10 februari om 18u kan u hierop intekenen. Bij de annulatie van een inschrijving wordt de eerste op de wachtlijst gecontacteerd.

Inschrijven op wachtlijst Muzimax 2018

inschrijvingsprijs: 25 euro (inclusief 2 warme maaltijden en een T-shirt)