U bent hier

Muzimax tweedaagse

maandag, 4 april, 2016 - 09:30

Locatie: 
De Gilde - Oude Stationstraat 4 - Tielt

Muzimax is een muziektweedaagse georganiseerd door de Koninklijke Harmonie Vermaak Na Arbeid vzw uit Tielt.

Tijdens Muzimax verkennen kinderen twee dagen lang de wondere wereld van muziek. Blazen op muziekinstrumenten, liedjes zingen, dansen, marcheren, en nog veel meer. Dit alles staat onder leiding van muziekleerkrachten en pedagogen.

Op het einde van de tweedaagse is er een slotconcert om 18 uur. Hier worden alle ouders voor uitgenodigd. Op dit concert tonen de kinderen wat ze de voorbije twee dagen hebben geleerd. Zij worden hierbij ondersteund door het jeugdorkest The Young Ones.

Voor wie?

Alle kinderen van het tweede tot en met het vierde leerjaar.

Je hoeft géén les te volgen aan de muziekschool om deel te nemen.
Wie toch al een instrument bespeelt, mag dit zeker meebrengen.

Wanneer?

Maandag 4 april van 9.30u tot 17.00u
Dinsdag 5 april van 9.30u tot 18.30u

Kostprijs

20 euro. Hier zijn twee warme middagmaaltijden bij inbegrepen.

Meer info

Thari Verloove (thariverloove@gmail.com of 0485/38.52.97)

Inschrijven

De inschrijvingen voor Muzimax 2016 gebeurden dit jaar in recordtempo. In slechts vijf dagen tijd van 29 januari tot 3 februari (12u) schreven 50 kinderen zich in voor de editie 2016. Daarmee is de muziektweedaagse volzet.

U kan uw kind enkel nog inschrijven via onderstaande inschrijvingsknop op een wachtlijst. Elk jaar komen er wel enkele plaatsen vrij doordat de (reis)plannen van eerder ingeschreven deelnemers nog wijzigen.
Indien er plaatsen vrij komen wordt de wachtlijst bekeken en wordt de eerstvolgende deelnemer (volgens datum van inschrijven) gecontacteerd via e-mail of telefoon.